Loading
Pasukan yang hebat adalah tulang belakang kepada produk yang hebat.

DuitMY adalah platform pasaran pinjaman persendirian dalam talian terkemuka di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis pinjaman dan kadar faedah yang kompetitif dengan ciri-ciri penyatuan tenaga AI yang menjadikan proses permohonan pinjaman pantas, mudah, dan bebas masalah.

Katakan selamat tinggal kepada urusan kertas kerja yang memenatkan dan carian tanpa henti, pasukan DuitMY adalah rakan yang boleh dipercayai untuk memberikan maklumat yang tidak berat sebelah bagi memperkuatkan keputusan mengenai segala yang anda perlukan. DuitMY menjadikan pemilihan yang tepat untuk keperluan anda mudah, seperti pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, pinjaman perniagaan, pinjaman pelajar, dan banyak lagi.

image
image
Pasukan yang berazam dengan impian besar walaupun saiz yang kecil.

Anda boleh meminjam bila-bila masa dan di mana sahaja dengan penyatuan tenaga AI kami, dan proses permohonan yang teratur, menjadikan mendapatkan pinjaman yang sempurna lebih mudah dari sebelum ini. Kami juga menyediakan platform satu henti untuk meneroka dan membandingkan pelbagai pemberi pinjaman, kadar faedah, dan pilihan pembayaran balik untuk memberi anda pengalaman yang mudah dengan pasaran pinjaman persendirian kami yang menyeluruh, di mana anda boleh mendapatkan pinjaman untuk perbelanjaan peribadi, peningkatan rumah, pendidikan, perniagaan, dan banyak lagi.

Apa yang menarik tentang kami? Kami menyediakan bantuan penyelesaian konflik apabila anda menghadapi isu atau konflik dengan pedagang kami, kami akan menjadi perantara anda. Kami merupakan platform yang boleh dipercayai yang berkomitmen untuk memastikan kepuasan anda, yang tidak dapat ditawarkan oleh syarikat-syarikat pinjaman persendirian lain.

image
Pengalaman dari pelbagai bidang adalah penting dalam pembangunan platform yang inovatif.
image

Merevolusikan pasaran pinjaman dengan platform berasaskan AI untuk peminjam.

image

DuitMY menawarkan aplikasi mudah alih untuk permohonan pinjaman yang mudah di mana sahaja, bila-bila masa.

image
Misi

Misi kami adalah untuk menyederhanakan dan merevolusikan cara individu dan perniagaan mendapatkan pinjaman. Kami percaya bahawa setiap orang harus memiliki peluang yang sama untuk mendapatkan bantuan kewangan.

DuitMY bertujuan untuk mengisi kesenjangan antara peminjam dan pemberi pinjaman dengan menyediakan platform yang telus dan cekap yang memastikan peminjam menemui pilihan pinjaman yang paling sesuai, manakala pemberi pinjaman mencapai pangkalan pelanggan yang lebih luas.

image

RM 6.6M

jumlah pinjaman yang diluluskan

image

90%

kadar kelulusan pinjaman

image
Mencipta pasaran pinjaman yang kukuh untuk peminjam.

DuitMY mempunyai pasaran pinjaman yang kukuh yang berfungsi sebagai platform satu henti bagi peminjam yang mencari penyelesaian kewangan. Pasaran pinjaman kami direka untuk menyediakan pelbagai ciri dan faedah yang komprehensif, memenuhi keperluan pelbagai individu dan perniagaan. Ketahui lebih lanjut di bawah ini.

image